Cumpărăturile tale

Nu ai niciun produs în coș.

Selectează o Pagină

POLITICĂ DE RETURNARE

 

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la Magazinul Bon Ton, str. Stefan cel Mare, nr. 28, Arena Business Center parter, Bacău, județ Bacău, cod poștal 600357, pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. În urma acestei informării vă vom trimite Formularul de Retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul în care nu primim acestă informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie să o faceți prin intermediul unei firme de curierat. Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Bonton Boutique.

 

GARANȚIA PRODUSELOR

Garanția produsului este de 30 zile calendaristice. În cazul în care produsul achiziționat prezintă un defect, în această perioadă, respectivul articol se trimite la magazinul BonTon str. Stefan cel Mare nr.28 , Arena Business Center, Bacău– pentru constatare.

În termen de maxim 20 de zile veti primi o rezoluție.

Vă mulțumim pentru înțelegere!